Vegán degusztációs menü
Kedd - Szombat
18:00 - 22:00
Kulináris csapatunk egy különleges menüt állított össze, amely a nálunk megszokott kulináris élményt növényi alapú fogásokkal, exkluzív borpárosításokkal vagy egyedi, alkoholmentes italpárosításokkal hozza el a Costes Downtown-ba.
A'La Carte
Kedd - Szombat
18:00 - 22:00
Élvezd a friss és kreatív ízeket egyedi fogásainkban, melyekben a modern európai és ázsiai konyha találkozik. Este 18 órától elérhető A’la carte kínálatunk, mely a szezonális, főként hazai, fenntartható alapanyagokra épít. Mindezt egy elegáns kiszolgálással párosítva, könnyed fine dining élmény keretében..
Séf Asztala
A Costes Downtown Séfasztalánál magasabb szintre emeljük az étkezés élményét, hiszen első sorból figyelheti, ahogy séfjeink mesterműveket alkotnak a konyhában, és a friss, minőségi alapanyagokból elkészítik a 8 fogásos kóstolómenüt. Az est folyamán meglepetésekkel is készülünk, hogy igazán emlékezetes élményben legyen része.
Borlap
Borfilozófiánk a Costes Dowtownban, hogy a legkiválóbb helyi és nemzetközi borokat mutassuk be vendégeinknek. Előnyben részesítjük a kisebb, családi tulajdonban lévő borászatokat,
akikkel közös szenvedélyünk a magas minőség. A fenntarthatóság és környezetünk védelme
szintén fontos szerepet játszik tételeink kiválasztásában, ezért dolgozunk együtt olyan
borászatokkal, akik a legnagyobb tisztelettel viseltetnek földjeik iránt. Mindemellett megtalál-
ható borlapunkon több ikonikus és sokak által szeretett bor a világ minden tájáról, melyeket
legalább olyan gondossággal választottunk ki mint magyar borainkat.
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.